flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжено строк тримання під вартою подружжя, обвинувачених у знущанні над їхньою 4-річною дочкою

12 серпня 2019, 16:43

Колегією суддів продовжується розгляд у закритому судовому засіданні кримінальної справи за обвинуваченням подружжя у злочинах проти статевої свободи та статевої недоторканості, вчинених стосовно їхньої малолітньої дочки.

12 серпня 2019 року відбулося чергове судове засідання, під час якого за клопотанням прокурора колегією суддів було продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою обвинувачених ще на 60 днів.

Наступне судове засідання призначено на 02 жовтня 2019 року о 14.30 годині.

Нагадаємо, що подружжю пред’явлено державне обвинувачення за 63 епізодами злочинної діяльності вчинених відносно їх чотирьохрічної дочки за наступними статтями Кримінального кодексу України: 149 «Торгівля людьми», 152 «Зґвалтування», 153 «Сексуальне насильство», 156 «Розбещення неповнолітніх» та 301 «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів».

28 лютого 2019 року ухвалою Верховного Суду було визначено підсудність розгляду вказаної кримінальної справи за Жовтневим районним судом міста Кривого Рогу, оскільки на території Покровського району міста Кривого Рогу вчинено останнє за часом кримінальне правопорушення.     

Звертаємо увагу, що судовий розгляд справи здійснюється у закритому засіданні впродовж усього судового провадження. Необхідність такого розгляду пов’язана з тим, що справа стосується злочину проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

 

Прес-служба суду