flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжено строки тримання під вартою подружжю, яке обвинувачується у скоєнні сексуального насильства щодо малолітньої дочки

15 квітня 2020, 10:54

Колегією суддів продовжується розгляд у закритому судовому засіданні кримінальної справи за обвинуваченням подружжя у злочинах проти статевої свободи та статевої недоторканості, вчинених стосовно їхньої малолітньої дочки.

В черговому судовому засіданні за клопотанням прокурора було продовжено запобіжний захід обвинуваченим у вигляді тримання під вартою ще на 60 днів, оскільки лише такий запобіжний захід зможе запобігти ризикам їх ухилення від суду та вчинення ними нових злочинів.

Наступне судове засідання відбудеться о 14.30 годині 30 квітня 2020 року.

Нагадаємо, що подружжю пред’явлено державне обвинувачення за 63 епізодами злочинної діяльності вчинених відносно їх чотирьохрічної дочки за наступними статтями Кримінального кодексу України: 149 «Торгівля людьми», 152 «Зґвалтування», 153 «Сексуальне насильство», 156 «Розбещення неповнолітніх» та 301 «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів».

Звертаємо увагу, що судовий розгляд справи здійснюється у закритому засіданні впродовж усього судового провадження. Необхідність такого розгляду пов’язана з тим, що справа стосується злочину проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

 

Прес-служба суду