flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Визначна подія в житті комунікаційного світу судів

01 листопада 2018, 19:04

29-30 жовтня 2018 року в селі Снов’янка, Чернігівської області сталася визначна подія в житті комунікаційного світу судів. Саме там відбувся Перший загальнонаціональний професійний форум прес-секретарів судів.

Форум було організовано Вищою радою правосуддя за спільної підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя» та Українсько-канадського проекту Підтримки судової реформи.

Успішний міжнародний та національний досвід, отриманий від експертів у сфері комунікації в перший день Форуму, сформував чітке уявлення подальших дій у присутніх учасників.

Протягом всього другого дня навчання, учасники були задіяні у практичних завданнях на різні тематики, як то: створення текстів та адаптація їх для соціальних мереж; отримання навичок прогнозування кризових ситуацій; розробка та впровадження медіа кампаній.

Обговорення в легкій та невимушеній атмосфері попередніх недосконалих спроб налагодження комунікації через офіційні сайти судів, внесли ще більше позитиву і без того в приємне спілкування.

Оговтавшись від отриманого потоку цікавої та корисної інформації та підводячи підсумки, варто визнати, що подібні заходи  дуже необхідні саме завдяки своїй сучасності та інформативності.

Вдячні організаторам за можлівість прийняти участь  у форумі представнику Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області.