flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом завершено дослідження письмових доказів по справі "маніяк"

12 червня 2019, 16:04

Жовтневим районним судом міста Кривого Рогу Дніпропетровської області у закритому судовому засіданні продовжується розгляд резонансної кримінальної справи відносно громадянина Б., який обвинувачується за наступними статтями Кримінального кодексу України: 115 «Умисне вбивство», ч. 2 ст. 15 – ст. 152 «Закінчений замах на зґвалтування», ст. 152 «Зґвалтування», ст. 153 «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом», ст. 187 «Розбій».

12 червня 2019 року в судовому засіданні колегією суддів завершено дослідження доказів сторони обвинувачення, які налічують 10 томів  кримінальної справи.

Крім того, судом, за клопотанням прокурора, продовжено ще на 60 днів запобіжний захід обвинуваченому Б. у вигляді тримання під вартою. Проти продовження тримання під вартою обвинувачений Б. та його захисник в судовому засіданні не заперечували. 

Наступне судове засідання призначено на 09 липня 2019 року о 13.00 годині.

Нагадаємо, що у травні – червні 2018 року у місті Кривому Розі відбулось шість нападів на жінок, пов’язаних із сексуальним насиллям. Чоловік здійснював придушення своїх жертв, вчиняв над ними сексуальне насилля та в подальшому викрадав їх особисті речі. На рахунку нападника життя двох містянок, одна з яких – 17-річна студентка.  

Звертаємо увагу, що судовий розгляд здійснюється у закритому судовому засіданні, оскільки справа пов’язана зі злочинами  проти статевої свободи та статевої недоторканності особи.

 

Прес-служба суду