flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочато допит потерпілих у справі "маніяк"

09 липня 2019, 15:55

Жовтневим районним судом міста Кривого Рогу Дніпропетровської області у закритому судовому засіданні продовжується розгляд резонансної кримінальної справи відносно громадянина Б., який обвинувачується за наступними статтями Кримінального кодексу України: 115 «Умисне вбивство», ч. 2 ст. 15 – ст. 152 «Закінчений замах на зґвалтування», ст. 152 «Зґвалтування», ст. 153 «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом», ст. 187 «Розбій».

09 липня 2019 року в судовому засіданні колегією суддів розпочато допит потерпілих, якими під час досудового розслідування визнано шістьох осіб. Так, було допитано двох матерів загиблих дівчат та двох жінок потерпілих від злочинів, які розповіли безпосередні обставини скоєння сексуального насилля стосовно них. 

Наступне судове засідання призначено на 05 серпня 2019 року о 14.30 годині.

Нагадаємо, що у травні – червні 2018 року у місті Кривому Розі відбулось шість нападів на жінок, пов’язаних із сексуальним насиллям. Чоловік здійснював придушення своїх жертв, вчиняв над ними сексуальне насилля та в подальшому викрадав їх особисті речі. На рахунку нападника життя двох містянок, одна з яких – 17-річна студентка.  

Звертаємо увагу, що судовий розгляд здійснюється у закритому судовому засіданні, оскільки справа пов’язана зі злочинами проти статевої свободи та статевої недоторканності особи.

 

Прес-служба суду