flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За крадіжку з Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу чоловіка засуджено до 3 років позбавлення волі

18 липня 2019, 14:41

17 липня 2019 року Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу ухвалив вирок стосовно раніше неодноразово судимого чоловіка, обвинуваченого у вчиненні крадіжки з приміщення Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу (стаття 185 Кримінального кодексу України).

За результатами судового розгляду встановлено, що 15 листопада 2017 року о 04 годині ранку обвинувачений Р. побачив через вікно комп’ютерну техніку у приміщенні 3-го корпусу Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу та вирішив її викрасти. За допомогою металевого ригельного ключа зловмисник від’єднав металеві грати на вікні, вийняв скло, проник до приміщення суду, звідки викрав комп’ютерну техніку і особисті речі судді та його помічника.

Обвинувачений Р. повністю визнав свою вину у вчиненому кримінальному правопорушенні та з прокурором уклав угоду про визнання винуватості. За умовами такої угоди, прокурор із обвинуваченим Р. узгодили останньому покарання за вказаний злочин у виді 3 років позбавлення волі, яке й було затверджено вироком суду.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення. З повним текстом рішення можна ознайомитись на сайті:  http://www.reyestr.court.gov.ua/, справа №212/6/18. Вирок суду від 17 липня 2019 року.

 

Прес-служба суду