flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Жінка сплатить штраф за незаконну торгівлю алкогольними напоями

22 жовтня 2019, 15:26

За порушення правил торгівлі алкогольними напоями Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу притягнув жінку до адміністративної відповідальності.

         В ході судового розгляду встановлено, що 11 жовтня 2019 року в торгівельному кіоску на території ринку «Північний» по вул. Щепкіна в м. Кривому Розі жінка здійснювала продаж горілки без ліцензії та марок акцизного збору на цих пляшках. Працівниками поліції за цим фактом був складений адміністративний протокол за порушення правил торгівлі алкогольними напоями (частина 1 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення), який направлено на розгляд до суду.

          За підсумками розгляду справи, суд визнав жінку винною у порушенні правил торгівлі алкогольними напоями та наклав на неї стягнення у виді штрафу в сумі 3400 гривень з конфіскацією 12 пляшок горілки, які були вилучені у правопорушниці.

Постанова суду не набрала законної сили та може бути оскаржена до Дніпровського апеляційного суду протягом десяти днів з дня її винесення. З повним текстом постанови можна ознайомитись на сайті:  http://www.reyestr.court.gov.ua/, справа №212/8811/19. Постанова суду від 16 жовтня 2019 року.

 

 Прес-служба суду