flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Криворіжанку притягнуто до відповідальності за хуліганські дії та непокору працівникам поліції

30 січня 2020, 14:37

         Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу присудив 53-річній жінці штраф за дрібне хуліганство та злісну непокору законній вимозі працівника поліції.

         Так, в кінці листопада 2019 року, громадянка Г. перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння у під’їзді багатоквартирного будинку за місцем свого мешкання гучно сварилася із сусідами, використовуючи нецензурну лайку, чим порушувала громадський порядок. Щоб угамувати дебоширку, сусіди викликали поліцію. Однак, по приїзду працівників поліції, жінка не тільки не припинила свою зухвалу поведінку, а й стала нецензурно висловлюватись вже в бік патрульних, хапати їх за формений одяг та штовхати.

         У зв’язку з протиправної поведінкою містянки, працівники поліції склали на неї протоколи про адміністративне правопорушення за дрібне хуліганство (стаття 173 Кодексу України про адміністративне правопорушення) та за злісну непокору законній вимозі поліцейського (стаття 185 Кодексу України про адміністративне правопорушення).

         В судовому засіданні громадянка Г. вину у вчиненні правопорушень визнала в повному обсязі та підтвердила факт вчинення нею протиправних діянь.

         Суд визнав жінку винною у скоєнні двох вищевказаних правопорушень та наклав на неї стягнення у виді штрафів.

 

Прес-служба суду