flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Криворіжця притягнуто до кримінальної відповідальності за крадіжки

13 жовтня 2020, 14:46

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області ухвалив вирок раніше неодноразово судимому громадянинові К. за вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням до приміщення (частина 3 стаття 185 Кримінального кодексу України). 

Судовим розглядом встановлено, що обвинувачений в травні 2020 року в нічний час доби, шляхом віджиму вхідних дверей, здійснив крадіжку з магазину «Моє село», який розташований по вул. Десантна в м. Кривому Розі. З магазину обвинувачений викрав грошові скрині, радіокнопку та грошові кошти в сумі 2000 гривень. Після він покинув місце скоєння злочину, розпорядившись викраденим на власний розсуд.

Крім того, в червні 2020 року в нічний час доби, обвинувачений знову вчинив крадіжку, проникнувши, шляхом віджиму вхідних дверей, до кафе «Burgers.KR», розташованого по вул. Едуарда Фукса в м. Кривому Розі. З кафе обвинувачений викрав планшет та кепку-тракер з назвою цього закладу, після чого покинув місце скоєння злочину, розпорядившись викраденим майном на власний розсуд.

В судовому засіданні обвинувачений визнав вину у вчинених крадіжках, просив суд не позбавляти його волі, у зв'язку з його працевлаштуванням.

Приймаючи до уваги всі обставини справи, суд визнав громадянина К. виним у вчинених крадіжках та призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі. Водночас, суд дійшов висновку про можливість виправлення обвинуваченого без відбування покарання, з застосуванням іспитового терміну на 3 роки.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення. З повним текстом рішення можна ознайомитись на сайті:  http://www.reyestr.court.gov.ua/, справа № 212/4920/20. Вирок суду від 28 вересня 2020 року.

 

 Прес-служба суду