flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Криворіжця засуджено за крадіжку майна, під час виконання ним ремонтних робіт

17 травня 2021, 09:49

 

 

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу ухвалив вирок 36-річному мешканцю міста Кривого Рогу та визнав його винним у скоєнні крадіжки (частина 1 статті 185 Кримінального кодексу України).

Судовим розглядом встановлено, що 12 квітня 2021 року в Покровському районі міста Кривого Рогу обвинувачений знаходився в одній із квартир, до якої його запросила власниця в якості майстра для проведення ремонтних робіт.

Обвинувачений, зловживаючи довірою господарки та скориставшись тим, що залишився в квартирі наодинці, здійснив крадіжку газової плити та змішувача для ванни.                           

Під час судового розгляду чоловік повністю визнав свою провину у скоєному кримінальному проступку та повернув потерпілій викрадені речі.

Вироком суду обвинуваченому призначено покарання у виді арешту строком на 1 (один) місяць .

              

Вирок суду від 11 травня 2021 року не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня отримання його копії учасниками справи.

 

Ознайомитись із вироком суду можна в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням: https://reyestr.court.gov.ua/Review/96816303 

 

 

 

Прес-служба суду