flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Криворіжанку засуджено за крадіжку на робочому місці

07 червня 2021, 13:48

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу ухвалив вирок 39-річній мешканці міста Кривого Рогу та визнав її винною у скоєнні крадіжки (частина 1 статті 185 Кримінального кодексу України) та крадіжки скоєної повторно (частина 2 статті 185 Кримінального кодексу України).

Судовим розглядом встановлено, що обвинувачена Б. працювала адміністратором в одному із стоматологічних кабінетів у Покровському районі міста Кривого Рогу.

Протягом 2019 року жінка, виконуючи функції адміністратора, отримувала від пацієнтів кошти за надані лікарем стоматологічні послуги. Проте, зловживаючи довірою роботодавця, жінка не клала до каси сплачені пацієнтами гроші на надані стоматологічні послуги або клала їх не в повному обсязі, привласнюючи собі у такий спосіб грошові кошти.

Під час судового розгляду обвинувачена зізналась у скоєному, повністю визнала свою провину  та  щиро розкаялась.

Вироком суду обвинуваченій за сукупністю злочинів призначено покарання у виді 1 (одного) року обмеження волі та звільнено від його відбування з іспитовим строком протягом 1 (одного) року. Також судом стягнуто з обвинуваченої на користь потерпілих матеріальну шкоду в розмірі понад 11 тис. гривень.

 

Вирок суду від 01 червня 2021 року не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з моменту його проголошення.

 

Ознайомитись із вироком суду можна в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням: https://reyestr.court.gov.ua/Review/97338310