flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Криворіжця засуджено за крадіжку та використання банківської картки

15 липня 2021, 15:07

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області визнав винним 37-річного чоловіка у скоєнні крадіжки (частина 1 статті 185 Кримінального кодексу України) та привласненні офіційних документів, вчинене з корисливих мотивів  (частина 1 статті 357 Кримінального кодексу України).

Наприкінці травня 2021 року у Покровському районі міста Кривого Рогу, у приміщенні магазину «Варус-20», що по вулиці Мусоргського,   обвинувачений С., знаходячись біля каси магазину, помітив на підлозі загублену банківську картку, яка належала потерпілій Р., та вирішив привласнити її.

Декількома годинами пізніше чоловік в цьому ж магазині розрахувався вказаною банківською карткою за продукти харчування (через POS-термінал).

Свою вину чоловік під час судового розгляду визнав повністю та щиро розкаявся.

Вироком суду від 07 липня 2021 року обвинуваченому С. призначено покарання у виді 1 (одного) року 3 (трьох) місяців обмеження волі та звільнено від його відбування з іспитовим строком протягом 1 (одного) року.

 

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Ознайомитись із вироком суду можна в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням: https://reyestr.court.gov.ua/Review/98166644

 

 

 

Прес-служба суду