flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сварка між сусідами гуртожитку закінчилась побиттям

28 липня 2021, 16:51

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу ухвалив вирок раніше судимому 41-річному чоловіку за нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження (частина1статті 121Кримінального кодексу України).

Судовим розглядом встановлено, що у березні 2021 року у Покровському районі міста Кривого Рогу, увечері, обвинувачений на загальній кухні гуртожитку перебував на святкуванні дня народження, де розпивав спритні напої. 

Під час святкування між обвинуваченим та 62-річною сусідкою сталася словесна сварка на ґрунті минулих суперечок. Потерпіла, не бажаючи продовження сварки, залишила приміщення кухні, однак обвинувачений наздогнав її у коридорі, де завдав декілька ударів кулаком в область голови та тулубу, від яких жінка впала на підлогу. Обвинувачений не зупинившись на цьому, завдав ще п’ять ударів ногою потерпілій в ділянку тулубу. Зазначеними діями жінці було спричинено тяжкі тілесні ушкодження.

В судовому засіданні обвинувачений К. повністю визнав свою вину, потерпіла ж наполягала на призначенні громадянину К. покарання у виді позбавлення волі.

Вироком суду від 20 липня 2021 року обвинуваченому призначено покарання у виді 5 (п’яти) років позбавлення волі.

 

Вирок суду не набрав законноїсили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Ознайомитись із вироком суду можна в Єдиному державному  реєстрі судових рішень за посиланням:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/98418716

 

 

 

 Прес-служба суду