flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Криворіжця засуджено за підробку посвідчення учасника бойових дій

06 жовтня 2021, 14:18

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області визнав винним раніше неодноразово судимого 39-річного чоловіка у скоєнні кримінального проступку, пов’язаного з підробленням документів (частина 1 статті 358 Кримінального кодексу України) та використанням підроблених документів (частина 4 статті 358 Кримінального кодексу України).

Органом досудового розслідування встановлено, що в липні 2021 року на 44 кварталі у Покровському районі міста Кривого Рогу обвинувачений Г. знайшов на землі посвідчення учасника бойових дій, виданого у 2020 році на ім'я іншої особи.

Знаходячись вдома, чоловік видалив із посвідчення фотокартку та на її місце вклеїв власну фотокартку.

Згодом обвинувачений був зупинений працівниками патрульної поліції, яким він пред’явив підробку. У вказаний спосіб обвинувачений Г. використав підроблений документ.

Вироком суду від 30 вересня 2021 року обвинуваченого Г. визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень та за сукупністю злочинів йому призначено покарання у виді 6 (шести) місяців арешту.

З урахуванням раніше призначеного покарання за вироком Жовтневого районного суду міста Кривого рогу Дніпропетровської області від 17.08.2021 року, обвинуваченому було призначено остаточне покарання у виді 2 (двох) років 1 (одного) місяця позбавлення волі.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня отримання копії вироку.

Ознайомитись із вироком суду можна в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням: https://reyestr.court.gov.ua/Review/100034289

 

 

Прес-служба суду