flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд ухвалив вирок «мінеру»

07 жовтня 2021, 11:20

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області затвердив угоду про визнання винуватості та визнав особу винною у вчиненні завідомо неправдивого повідомлення про підготовку вибуху, яке загрожує загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками (частина 1 статті 259 Кримінального кодексу України).

За обставинами справи, 01 серпня 2021 року 51-річний обвинувачений Ш., який був напідпитку, знаходився біля продуктового магазину «Мегаполіс» по вулиці Десантна в Покровському районі міста Кривого Рогу.

Чоловік з метою викликати занепокоєння серед населення зателефонував на гарячу лінію «102», повідомивши про замінування вказаного магазину.

За вказаним викликом на місце прибули працівники поліції та рятувальна служба. За результатами перевірки приміщення магазину вибухівки знайдено не було.

Вироком суду від 04 жовтня 2021 року обвинуваченому призначено покарання у виді 5 (п’яти) років позбавлення волі та звільнено від його відбування з іспитовим строком протягом 2 (двох) років. 

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з моменту його проголошення.

Ознайомитись із вироком суду можна в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням: https://reyestr.court.gov.ua/Review/100074538        

 

 

 

Прес-служба суду