flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвалено вирок чоловікові за крадіжку з квартири власної бабусі

05 листопада 2021, 13:39

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу ухвалив вирок  26-річному чоловіку та визнав його  винним у скоєнні кримінального правопорушення за ознаками крадіжки, вчиненої повторно (частина 2 статті 185 Кримінального кодексу України).

Судовим розглядом встановлено, що об’єктом злочинного посягання виявився лічильник холодної води, встановлений у ванній кімнаті квартири.

Так, в листопаді 2020 року обвинувачений Р. мешкав в одній квартирі разом зі своєю 74-річною бабусею у Покровському районі міста Кривого Рогу.

Бажаючи отримати легкі гроші та скориставшись відсутністю родички, чоловік демонтував встановлений лічильник холодної води, який знаходився у ванній кімнаті, та викрав його з помешкання.

Вказаними діями обвинувачений завдав власній бабусі майнової шкоди на суму понад 340 гривень.

Під час судового розгляду чоловік повністю визнав свою провину  та  щиро розкаявся у скоєному.

З урахуванням раніше призначеного покарання за вироком Тернівського районного суду міста Кривого Рогу від 28.08.2020 року, обвинуваченому Р. призначено остаточне покарання у виді 1 року 6 місяців обмеження волі.

Вирок суду від 01 листопада 2021 року не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з моменту його проголошення.

 

Ознайомитись із вироком суду можна в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/100705468

 

 

 

Прес-служба суду