flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Криворіжця засуджено за крадіжку та використання банківської картки

23 лютого 2022, 12:21

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області визнав винним 47-річного чоловіка у привласненні офіційних документів, вчинене з корисливих мотивів (частина 1 статті 357 Кримінального кодексу України) та крадіжки (частина 1 статті 185 Кримінального кодексу України).

Судовим розглядом встановлено, що у грудні 2021 року, знаходячись біля магазину «Авоська», що розташований по вулиці Музична у Покровському районі міста Кривого Рогу, обвинувачений Т. помітив на землі загублену банківську картку, яка належала потерпілому М., та вирішив привласнити її.

В цей день, годинами пізніше, та на наступний день чоловік здійснював покупки в магазинах, що знаходяться поблизу: «Сімейний», «Світанок» «Делікат», «Савоя» та «Делві», розраховуючись при цьому привласненою банківською карткою (через POS-термінал).

Всього зловмисник витратив з банківської картки потерпілого грошові кошти на суму понад 1800 гривень.

Під час судового розгляду обвинувачений Т. повністю визнав свою провину у скоєному та щиро розкаявся.

Вироком суду від 18 лютого 2022 року обвинуваченому Т. призначено покарання у виді 2 років обмеження волі та звільнено від його відбування з іспитовим строком протягом 1 (одного) року.

 

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його отримання.

Ознайомитись із вироком суду можна в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням: https://reyestr.court.gov.ua/Review/103467284  

 

 

Прес-служба суду