flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Крадіжка під час воєнного стану

29 квітня 2022, 09:47

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області затвердив угоду про визнання винуватості та визнав винним раніше судимого 23-річного чоловіка у скоєнні крадіжки, вчиненої повторно, в умовах воєнного стану (частина 4 статті 185 Кримінального кодексу України).

За обставинами справи, в березні 2022 року, в період воєнного стану, обвинувачений Б. знаходився на стадіоні КЗШ № 125, що розташований на мкр. 5-Зарічний у Покровському районі міста Кривого Рогу.

Обвинувачений помітив на землі чоловічу сумку, яка належала неповнолітньому потерпілому А., та, впевнившись в тому, що за ним ніхто не спостерігає, викрав з неї мобільний телефон та павербанк.

Своїми діями обвинувачений Б. завдав неповнолітньому потерпілому матеріальної шкоди на загальну суму понад 4 400,00 гривень.

Вироком суду від 05 квітня 2022 року було затверджено угоду про визнання винуватості  та призначено обвинуваченому Б. узгоджене сторонами кримінального провадження покарання у виді 5 років позбавлення волі.

З урахуванням невідбутої частини покарання, призначеного вироком Тернівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області від 10 червня 2021 року, обвинуваченому Б. було призначено остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років 10 днів.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з моменту його проголошення.

 

 

 

Прес-служба суду