flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Закладнику» судом призначено покарання

25 жовтня 2022, 09:36

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області ухвалив вирок 30-річному чоловіку, обвинуваченому у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками незаконного придбання, зберігання наркотичних засобів з метою збуту, вчинене повторно, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні наркотичні засоби (частина 2 статті 307 Кримінального кодексу України).

За обставинами справи, в серпні 2022 року у Покровському районі міста Кривого Рогу обвинувачений Р. у невстановленої особи придбав 30 одноразових медичних шприців з особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонений – опій ацетильований, з метою його подальшого продажу.

Далі, чоловік розклав медичні шприці з наркотичною речовиною по «схованках» поблизу будівель в різних місцях Покровського району міста Кривого Рогу. Після чого обвинувачений за допомогою мобільного телефону зробив фотознімки місць «схованок», які потім мав передавати потенційному покупцеві.

Вироком суду від 12 жовтня 2022 року було затверджено угоду про визнання винуватості та призначено обвинуваченому Р. узгоджене сторонами кримінального провадження покарання у виді позбавлення волі на строк 6 років з конфіскацією майна.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з моменту його проголошення.

 

 

 

Прес-служба суду