flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Жовтневим районним судом міста Кривого Рогу обрано запобіжний захід жінці за підозрою у вбивстві своєї новонародженої дитини

28 жовтня 2022, 10:39

Як встановлено органом досудового розслідування, 25 жовтня 2022 року на одному з подвір’їв приватного сектору Покровського району міста Кривого Рогу було знайдене бездиханне тіло новонародженої дитини. Тіло малюка у вигрібній ямі виявили сусіди та викликали правоохоронців.

Органом досудового розслідування 35-річній матері дитини було оголошено повідомлення про підозру у скоєнні вбивства своєї новонародженої дитини (стаття 117 Кримінального кодексу України).

В судовому засіданні, яке відбулось 27 жовтня 2022 року, слідчим суддею Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області  було обрано підозрюваній З. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів без можливості внесення застави.

 

*Тримання під вартою є винятковим запобіжним заходом та полягає в позбавленні волі особи на час досудового розслідування, провадження в суді першої інстанції.

 

 Прес-служба суду