flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Жовтневим районним судом міста Кривого Рогу Дніпропетровської області обрано запобіжний захід чоловіку за підозрою у розбещенні неповнолітньої

24 липня 2023, 13:57

Органом досудового розслідування було оголошено повідомлення про підозру 41-річному чоловіку у вчиненні розпусних дій щодо малолітньої особи близькими родичами (частина 2 статті 156 Кримінального кодексу України).

За версією слідства, в липні 2023 року у Покровському районі міста Кривого Рогу Дніпропетровської області чоловік, перебуваючи за місцем свого проживання, вчиняв розпусні дії відносно малолітньої доньки своєї співмешканки.

В закритому судовому засіданні, яке відбулось 24 липня 2023 року, слідчим суддею Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області було обрано підозрюваному Х. запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів без визначення розміру застави.

 

 

* Тримання під вартою є винятковим запобіжним заходом та полягає в позбавленні волі особи на час досудового розслідування, провадження у суді першої інстанції (зокрема, в перервах між судовими засіданнями), звернення вироку до виконання після його ухвалення (а так само на час апеляційного розгляду справи).

 

 

 

 Прес-служба суду