flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч зі студентами

19 березня 2024, 14:34

15 березня 2024 року в приміщенні Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області з метою інформування про особливості роботи в суді, підвищення довіри до суду та правового виховання молоді, відбулася зустріч працівників суду з двома групами студентів 1-го курсу Криворізького навчально-наукового інституту Донецького державного університету внутрішніх справ.

Зустріли та привітали студентів у приміщенні суду суддя-спікер та в.о.прес-секретаря суду, які провели оглядову екскурсію приміщенням суду, розповіли студентам загальну інформацію про роботу суду, продемонстрували  матеріали про побудову системи суду та особливості здійснення судового розгляду справ. Також студенти виконували практичні завдання, а саме надавали правову оцінку змодельованим ситуаціям після перегляду відеоматеріалів, ведучи активну дискусію, та пройшли перевірку отриманих знань шляхом бліц-опитування.

Кожному студенту була надана можливість поставити запитання та отримати змістовну відповідь. Наприкінці заходу студенти мали змогу поспілкуватися із заступником голови суду та зробити спільні фотознімки.

Сповнені приємних вражень від проведеного заходу, студенти висловили бажання стосовно подальших зустрічей у суді.

 

 

 

 

Прес-служба суду