flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СУД УХВАЛИВ ВИРОК КРИВОРІЗЬКОМУ «ЗАКЛАДЧИКУ»

03 червня 2024, 13:07

 

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області ухвалив вирок 22-річному чоловіку за незаконне придбання та зберігання психотропних речовин з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин, вчинений повторно, за попередньою змовою групою осіб (частина 2 статті 307 Кримінального кодексу України).

Судовим розглядом встановлено, що у лютому 2024 року обвинувачений Ф. вирішив підзаробити та, домовившись із невстановленою досудовим розслідуванням особою, отримав через Телеграм-канал інформацію про точне місце зберігання схованки із забороненою речовиною.

Далі, обвинувачений Ф. відшукав вказану схованку, в якій знаходилися 29 згортків із психотропною речовиною. В подальшому чоловік здійснив власні схованки у Покровському районі м. Кривого Рогу, по яким розклав згортки з незаконною речовиною. Зазначені дії чоловік знімав на мобільний телефон для передачі інформації покупцям «закладок».

У судовому засіданні обвинувачений Ф. свою вину визнав повністю та щиро розкаявся.

Вироком суду від 23 травня 2024 року обвинуваченого Ф. було визнано винним у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі з конфіскацією усього особистого майна. 

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом 30 днів з дня його проголошення.

Ознайомитись із вироком суду можна в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням: https://reyestr.court.gov.ua/Review/119228498

 

 

 

Прес-служба суду