flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продавчиню засуджено через конфлікт

05 червня 2024, 11:27

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області ухвалив вирок 45-річній жінці у завданні необережного середньої тяжкості тілесного ушкодження (стаття 128 Кримінального кодексу України).

За обставинами справи, у березні 2024 року обвинувачена Є. працювала продавчинею на одному з ринків міста Кривого Рогу та знаходилася на своєму робочому місці біля торговельного прилавку.

Між жінкою та продавцем іншого торговельного прилавку – потерпілим Г. виник конфлікт з приводу сміття, що знаходилось неподалік його торговельної палатки. В ході сварки чоловік висловився в бік обвинуваченої Є. нецензурною лайкою, на що остання почала розкидати товар з його прилавку. Чоловік намагався зупинити такі дії продавчині, схопивши її за руки. Однак остання, звільняючи свою руку, вивихнула один із пальців на руці чоловіка.

Своїми діями обвинувачена Є. заподіяла потерпілому Г. тілесні ушкодження, які відносяться до тілесних ушкоджень середнього ступеню тяжкості.

У судовому засіданні обвинувачена Є. повністю визнала свою провину у скоєному та щиро розкаялась.

Вироком суду від 28 травня 2024 року відносно обвинуваченої Є. було затверджено угоду про визнання винуватості та призначено обвинуваченій Є.  узгоджене сторонами кримінального провадження покарання у вигляді 150 (ста п'ятдесяти) годин громадських робіт.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом 30 днів з моменту його проголошення.

Ознайомитись із вироком суду можна в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням: https://reyestr.court.gov.ua/Review/119309459

 

 

Прес-служба суду