flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд резонансної справи!

16 жовтня 2024, 09:45

На розгляді Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області перебуває цивільна справа, пов'язана із захистом прав територіальної громади Кривого Рогу.

Криворізька міська рада звернулася до суду із позовом, в якому просить визнати недійсними договори дарування та скасувати державну реєстрацію права власності на земельні ділянки, а також вимагає знести об’єкт самочинного будівництва – недобудовану автостоянку на вулиці Електрозаводській у Покровському районі міста Кривого Рогу.

Один із відповідачів у справі вважає що справа має значний суспільний інтерес, і тому заявив клопотання про надання дозволу фіксації та транслювання судового засідання.

Зазначене клопотання суд задовільнив, та судове засідання відкладено, в зв'язку із необхідністю забезпечення та організації умов процедури проведення онлайн-трансляцій судових засідань.

Повідомляємо, що трансляція засідання відбуватиметься 29 жовтня 2024 року о 10:00, та буде доступна всім охочим на каналі “Судова влада України” в мережі YouTube за посиланням.

Звертаємо увагу громадян! Відповідні клопотання учасників справ мають бути подані заздалегідь, оскільки здійснення онлайн-трансляції судового засідання можливе за умови, якщо судом не пізніше як за три робочі дні до проведення судового засідання буде подано заявку на забезпечення проведення відеотрансляції.

 

Прес-служба суду