flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення для громадянякі мешкають в Донецькій, Луганській областях, АР Крим та м.Севастополь, на території яких органи державної влади не здійснюють або частково здійснюють свої повноваження

15 червня 2017, 15:23

            Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області повідомляє, що розгляд цивільної справи (№212/1951/17-ц, 2/212/1658/17) за позовом Шишенко Галини Володимирівни до Шишенка Андрія Олександровича  про розірвання шлюбу, призначено на 09.30 годину, 09 серпня 2017 року у залі судових засідань № 101 Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, за адресою: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Невська, буд. 3.

            Відповідно до вимог ст. 77 ЦПК України зазначаємо, що сторони та інші особи, які беруть участь у справі, зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що сторона та інші особи, які беруть участь у справі, не з’явилися у судове засідання без поважних причин.

            У випадку неявки особи, яка бере участь у судовому засіданні, судом будуть застосовані наслідки що передбачені ст. 169 ЦПК України.

            Особи які беруть участь у справі, зобов’язані при собі мати паспорт, або інший документ, який підтверджує їх особу, а у випадку здійснення представництва - належним чином завірену довіреність.

 

 

Суддя Жовтневого районного суду

м. Кривого Рогу Дніпропетровської області                                            Н.  М.  Ваврушак