flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щиро вітаємо суддю у відставці, Олександра Володимировича Прихожанова!

17 вересня 2018, 10:04

Колектив Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області щиро вітає суддю у відставці, Олександра Володимировича Прихожанова!

 

Олександр Володимирович належить до тих суддів та керівників, яких цінують, насамперед, за людяність і проникливість. А якщо додати до цих якостей ще й авторитетність, повагу серед колег та організаторські здібності, то цілком зрозуміло чому саме Олександру Володимировичу багаторічно була довірена посада голови Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області.

Робота суду багато в чому залежить від досвіду та лідерських якостей керівника, його неупередженого, поважного ставлення до підлеглих. Кожен з колег підтвердить тезу про те, що Олександр Володимирович став для нього мудрим наставником і взірцевим керівником.

Тож, шановний Олександре Володимировичу, прийміть сердечні, сповнені людської шани і поваги вітання з нагоди Дня народження! Бажаємо Вам запалу, невичерпної енергії, міцного здоров’я, родинного затишку та сімейного благополуччя!

З повагою,

колектив Жовтневого районного суду

м. Кривого Рогу Дніпропетровської області