flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Жахливе вбивство молотком

24 жовтня 2018, 15:10

Жовтневий районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області 24 жовтня 2018 року оголосив вирок щодо громадянина Ф., обвинуваченого у вчиненні умисного вбивства, вчиненого особою, яка раніше вчинила умисне вбивство (п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України) та крадіжки (ч. 1 ст. 185 КК України), що сталось у грудні 2016 року у мікрорайоні 7-й Зарічний в Покровському районі м. Кривого Рогу.  Так, наприкінці грудня 2016 року в квартирі у мікрорайоні 7-й Зарічний в Покровському районі м. Кривого Рогу було знайдено тіло жінки з ознаками насильницької смерті та виявлено факт крадіжки її речей.

Представником державного обвинувачення було пред’явлено обвинувачення громадянину  Ф., який напередодні провів з потерпілою К. вечір та посварившись з нею наніс останній  не менше 8 ударів молотком в область голови та вчинив крадіжку її майна.

Обвинувачений громадянин Ф. під час судового засідання свою вину у вбивстві не визнавав та зазначав про нанесення ним лише трьох ударів молотком по голові потерпілої та залишенні її у квартирі ще живою.

Попри невизнання вини обвинуваченим Ф., його вина у скоєнні умисного вбивства та після цього ще й крадіжки майна вбитої, була повністю доведена органами досудового розслідування. За вчинення даних злочинів прокурор, з урахуванням думки потерпілих – батьків вбитої, просив застосувати покарання обвинуваченому Ф. у виді довічного позбавлення волі.

За результатами судового розгляду колегією суддів, з урахуванням тяжкості злочинів, особи винного, який вдруге вчинив вбивство жінки за допомогою молотка, призначено обвинуваченому громадянину Ф. покарання у виді довічного позбавлення волі.

Вказане судове рішення не набрало законної сили та може бути оскаржено учасниками судового провадження протягом тридцяти днів до Дніпровського апеляційного суду через Жовтневий районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області.  

З повним текстом вироку можна ознайомитись на сайті:  http://www.reyestr.court.gov.ua/, справа № 212/1288/17-к.

Жахливо констатувати, але ціною бурхливих нічних походеньок стало життя 21 річної дівчини та поламані долі інших.