flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловіку, який вирішив збагатитися за рахунок порно, обрали запобіжний захід у вигляді 60 днів під вартою

12 лютого 2019, 14:18

У вівторок, 12 лютого 2019 року Жовтневий районний суд м. Кривого Рогу у закритому судовому засіданні обрав запобіжний захід щодо чоловіка, якого підозрюють у виготовленні та розповсюдженні зображень порнографічного характеру, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 301 КК України).

За версією слідства, підозрюваний створив у житловій квартирі криворізької мешканки імітовану студію для виготовлення та подальшого розповсюдження зображень порнографічного характеру. Туди запрошував молодих жінок, які внаслідок збігу життєвих обставин виконували його аморальні та непристойні вказівки - через мережу інтернет в режимі реального часу демонстрували матеріали порнографічного характеру, за що громадянин отримував грошові кошти.

Розглянувши клопотання, суд обрав відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів із можливістю внесення застави в розмірі 153 680 гр.

Зазначимо, що ухвала слідчого судді не набрала законної сили та може бути оскаржена до Дніпровського апеляційного суду протягом п’яти днів.