flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом продовжується розгляд резонансної справи стосовно «маніяка»

25 квітня 2019, 15:52

Розгляд резонансної кримінальної справи відносно громадянина Б., який обвинувачується у вчиненні нападів, зґвалтувань та вбивстві декількох жінок – мешканок міста Кривого Рогу, було продовжено колегією суддів Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області у закритому судовому засіданні.

25 квітня 2019 року в судовому засіданні продовжено дослідження доказів сторони обвинувачення та судом завершено дослідження шести з десяти томів кримінальної справи.

Також прокурором в судовому засіданні було заявлено клопотання про продовження дії раніше обраного громадянину Б. запобіжного заходу – тримання під вартою. Прокурор вважав, що подальше тримання під вартою обвинуваченого буде запобігати його спробам переховуватися від суду, впливати на потерпілих та свідків. Потерпілі підтримали прокурора у судовому засіданні. Обвинувачений громадянин Б. та його захисник при розгляді клопотання прокурора поклались на розсуд суду.  

Колегія суддів погодилась з доводами прокурора та продовжила строк тримання під вартою обвинуваченого ще на 60 днів.

Наступне судове засідання призначено на 21 травня 2019 року о 13.00 годині.

Нагадаємо: оскільки справа пов’язана зі злочинами  проти статевої свободи та статевої недоторканності особи, судовий розгляд здійснюється у закритому судовому засіданні.

 

Прес-служба суду