flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Понад 6 років позбавлення волі отримав чоловік за злочини у сфері обігу наркотичних засобів

23 травня 2019, 16:12

У Жовтневому районному суді міста Кривого Рогу завершено розгляд кримінальної справи за обвинуваченням 31-річного громадянина К. за фактами незаконної торгівлі наркотичними засобами (ч. 2 ст. 307 КК України) та незаконного придбання та зберігання наркотичних засобів (ч. 2 ст. 309 КК України).

За результатами судового розгляду встановлено, що громадянин К. 29 січня 2019 року на 4-му мікрорайонні Зарічний в Покровському районі м. Кривого Рогу здійснював продаж особливо небезпечного наркотичного засобу – опію ацетильованого. На місці продажу наркотиків обвинуваченого було затримано працівниками поліції, які виявили в нього медичний шприц з 15 мл. вказаної наркотичної речовини.  

Також у цього ж громадянина К. працівники поліції 02 лютого 2019 року знову виявили медичний шприц із особливо небезпечним наркотичним засобом – опієм ацетильованим в кількості 2 мл., який останній мав для власного вживання.

Під час судового розгляду прокурором доведено винуватість громадянина К. у вчиненні вказаних злочинів та обвинувачений не заперечував своєї причетності до таких протиправних дій.

Вироком суду обвинуваченому К. призначено покарання за вчинення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів у виді 6 років 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією його майна. 

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення. З повним текстом рішення можна ознайомитись на сайті:  http://www.reyestr.court.gov.ua/, справа № 212/3708/19. Вирок суду від 21 травня 2019 року.

 

 Прес-служба суду