flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Центральний гірничо-збагачувальний комбінат відчинив двері туристам

18 червня 2019, 13:09

Працівники Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу разом із родинами у минулі вихідні долучились до промислового туризму міста.

Із ознайомчою екскурсією було відвідано Глеюватський кар'єр Центрального гірничо-збагачувального комбінату. Екскурсія розпочалась із відвідування Музею трудової слави, в якому можна побачити трудову історію цього підприємства та дізнатись про мінерали, які зустрічаються в кар’єрах міста. Також, в музеї продемонстровано повний виробничий цикл з видобування залізної руди та подальшу її переробку на залізорудний концентрат або окатиш.

Перед самим відвідуванням промислового об’єкту всі відвідувачі Глеюватського кар’єру пройшли інструктаж з охорони праці, а отримані корисні поради з техніки безпеки не завадять кожному у повсякденному житті. 

На самому Глеюватському кар’єрі можна побачити величезні 130-тонні БєлАЗи, в порівнянні з якими людина виглядає мурахою, а самі машини здаються крихітними комахами на терасах кар'єра! Саме видовище цього гігантського промислового об'єкта просто вражає.

Колектив суду дякує адміністрації підприємства та всім його працівникам за цікаву екскурсію та створення уяви про працю металургів.

Прес-служба суду