flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом продовжується розгляд резонансної справи за обвинуваченням чоловіка у вбивстві 4 осіб

27 червня 2019, 14:46

Колегія суддів Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу продовжила строк тримання під вартою обвинуваченому в умисному вбивстві чотирьох осіб (стаття 115 КК України) та у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами (стаття 263 КК України) ще на 60 днів.

Під час підготовчого судового засідання прокурор заявив клопотання про продовження раніше обраного обвинуваченому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою ще на 60 днів. При цьому він посилався на тяжкість злочину, в якому обвинувачується громадянин Л., а також на необхідність запобігання вчинення ним інших злочинів з огляду на кількість жертв. Обвинувачений та його захисник заперечували щодо продовження строку тримання під вартою та просили змінити запобіжний захід на особисте зобов’язання.

Колегія суддів дійшла висновку про доведеність існування наголошених прокурором ризиків та неможливості застосування більш м’якого запобіжного заходу, оскільки такий не в змозі забезпечити необхідну процесуальну поведінку обвинуваченого та попередити вчинення ним інших злочинів.

Наступне судове засідання призначено на 24 липня 2019 року о 12.30 годині.

Нагадаємо, що 28 жовтня 2018 року в палісаднику одного з домоволодінь  Центрально-Міського району міста Кривого Рогу працівниками поліції було знайдено закопаними чотири чоловічих трупа.

 

Прес-служба суду