flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Понад 3 роки позбавлення волі за крадіжку зі Свято-Віденського храму

01 липня 2019, 09:53

У Жовтневому районному суді міста Кривого Рогу завершено розгляд кримінальної справи за обвинуваченням 25-річного громадянина К. за фактом крадіжки з проникненням у сховище (ч. 3 ст. 185 КК України).

За результатами судового розгляду встановлено, що раніше неодноразово судимий громадянин К. в ніч з 10 січня на 11 січня 2018 року, перебуваючи поблизу Свято-Віденського храму Української Православної Церкви, розташованого у Покровському районі міста Кривого Рогу, вирішив проникнути до нього через вікно та здійснити крадіжку. Так, розбивши скло вікна, останній проник через нього до храму, де із шухляди торгівельної вітрини викрав гроші в сумі 18 тисяч гривень. Не зупинившись на цьому, зловмисник розбив скло вітрини з викладеними релігійними виробами на продаж, звідки викрав 30 срібних ланцюжків та 60 натільних хрестиків.

Під час судового розгляду прокурором доведено винуватість громадянина К. у вчиненні вказаного злочину та обвинувачений не заперечував своєї причетності до таких протиправних дій.

Судом враховано, що громадянин К. у лютому 2019 року засуджений Центрально-Міським районним судом міста Кривого Рогу за крадіжки до позбавлення волі, а тому призначив йому остаточне покарання за такі злочини у виді 3 років 3 місяців позбавлення волі.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення. З повним текстом рішення можна ознайомитись на сайті:  http://www.reyestr.court.gov.ua/, справа №212/9829/18. Вирок суду від 18 червня 2019 року.

 

 Прес-служба суду