flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Зеленка» стала зброєю помсти

08 липня 2019, 11:34

У Жовтневому районному суді міста Кривого Рогу завершено розгляд кримінальної справи за обвинуваченням 29-річного громадянина К. за фактом нанесення середньої тяжкості тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 122 КК України).

За результатами судового розгляду встановлено, що раніше неодноразово судимий громадянин К. наприкінці лютого 2019 року посварився з продавчинею у торгівельному центрі «Терра».

Вирішивши помститися їй, 14 березня 2019 року обвинувачений взяв з собою півлітрову пластикову пляшку наповненою лікарським препаратом діамантовий зелений («зеленка») та прийшов до торгівельного центру «Терра». Перебуваючи на першому поверсі цього торгівельного центру він вилив в обличчя та очі продавчині цей лікарський препарат. В результаті таких дій потерпіла отримала  хімічний опік 2-го ступеня обох очей, що супроводжувався тимчасовим розладом гостроти зору. 

Під час судового розгляду прокурором доведено винуватість громадянина К. у вчиненні вказаного злочину та обвинувачений не заперечував своєї причетності до таких протиправних дій.

Вироком суду обвинуваченому К. призначено покарання за спричинення тілесних ушкоджень середньої тяжкості у вигляді 1 року позбавлення волі. 

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення. З повним текстом рішення можна ознайомитись на сайті:  http://www.reyestr.court.gov.ua/, справа № 212/4700/19. Вирок суду від 02 липня 2019 року.

 

 Прес-служба суду