flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВРП звернеться до ГПУ з приводу дій адвоката та низки осіб під час судового засідання у Жовтневому районному суді міста Кривого Рогу

18 липня 2019, 10:16

16 липня 2019 року Вища рада правосуддя розглянула повідомлення судді Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області Козлова Юрія Володимировича про втручання сторонніх осіб у його професійну діяльність.

За результатами розгляду вказаного повідомлення, Вища рада правосуддя ухвалила звернутися до Генеральної прокуратури України щодо надання інформації про розкриття та розслідування злочину, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, що за зверненням судді Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області Козлова В.Ю. до правоохоронних органів, Покровським ВП у Дніпропетровській області було відкрито кримінальну справу.  Суддя зазначав про створення перешкод у проведенні судових засідань 20 та 21 лютого 2019 року при розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.  

Ознайомитися з повним текстом публікації можна за цим посиланням: https://court.gov.ua/press/news/747672/

 

Прес-служба суду