flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сусідка отримала опік через побутовий конфлікт

25 липня 2019, 13:58

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу ухвалив вирок стосовно 30-річної жінки Н., обвинуваченої у заподіянні умисних легких тілесних ушкоджень (частина 1 стаття 125 Кримінального кодексу України).

         Судовим розглядом кримінальної справи встановлено, що в вечірній час доби 25 квітня 2019 року біля під’їзду одного з будинків по вул. Ватутіна в м. Кривому Розі між обвинуваченою Н. та її 27-річною сусідкою виник побутовий конфлікт. Під час сварки обвинувачена Н. піднесла недопалок цигарки до обличчя сидячої на лавочці сусідки та припалила ділянку шкіри біля лівої скроні. В результаті таких протиправних дій потерпілій було спричинено легкі тілесні ушкодження у вигляді термічного опіку лівої скроневої області.

Під час судового розгляду прокурором доведено винуватість обвинуваченої Н. у вчиненні вказаного умисного злочину та вона не заперечувала своєї причетності до таких протиправних дій. Потерпіла, в свою чергу, просила стягнути з обвинуваченої на її користь матеріальну та моральну шкоду заподіяну цим злочином.

Вироком суду обвинуваченій Н. призначено покарання у виді штрафу та стягнуто на користь потерпілої матеріальну та моральну шкоду заподіяну злочином.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення. З повним текстом рішення можна ознайомитись на сайті:  http://www.reyestr.court.gov.ua/, справа № 212/5480/19. Вирок суду від 22 липня 2019 року.

 

 Прес-служба суду