flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У резонансній справі за нападами на жінок міста допитано трьох свідків

16 жовтня 2019, 15:37

В Жовтневому районному суді міста Кривого Рогу Дніпропетровської області у закритому судовому засіданні продовжується розгляд резонансної кримінальної справи стосовно громадянина Б., який обвинувачується за наступними статтями Кримінального кодексу України: 115 «Умисне вбивство», ч. 2 ст. 15 – ст. 152 «Закінчений замах на зґвалтування», ст. 152 «Зґвалтування», ст. 153 «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом», ст. 187 «Розбій».

В черговому судовому засіданні колегією суддів було допитано трьох із шести свідків сторони обвинувачення стосовно обставин вчинених злочинів.

Наступне судове засідання призначено на 06 листопада 2019 року о 12.30 годині.

Звертаємо увагу, що судовий розгляд здійснюється у закритому судовому засіданні, оскільки справа пов’язана зі злочинами  проти статевої свободи та статевої недоторканності особи.

Нагадаємо, що у травні – червні 2018 року у місті Кривому Розі відбулось шість нападів на жінок, пов’язаних із сексуальним насиллям. Нападник придушував свої жертви, вчиняв над ними сексуальне насилля та в подальшому викрадав їх особисті речі. У двох випадках напади закінчилися вбивством жінок, однією з вбитих є 17-річна студентка.  

 

Прес-служба суду