flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершено оголошення обвинувального акта по резонансній справі

12 грудня 2019, 11:24

Колегією суддів продовжується розгляд у закритому судовому засіданні кримінальної справи за обвинуваченням подружжя у злочинах проти статевої свободи та статевої недоторканості, вчинених стосовно їхньої малолітньої дочки.

У черговому судовому засіданні прокурором завершено оголошення викладу обвинувального акту, який налічує понад 120 сторінок. В подальшому судом було роз’яснено підсудним суть пред’явленого їм за статтями Кримінального кодексу України обвинувачення.

З метою підготовки стороною обвинувачення та стороною захисту виступів з вступними промовами, судом оголошено перерву.

Наступне судове засідання призначено на 14.30 годину 26 грудня 2019 року.

Нагадаємо, що подружжю пред’явлено державне обвинувачення за 63 епізодами злочинної діяльності вчинених відносно їх чотирьохрічної дочки за наступними статтями Кримінального кодексу України: 149 «Торгівля людьми», 152 «Зґвалтування», 153 «Сексуальне насильство», 156 «Розбещення неповнолітніх» та 301 «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів».

Звертаємо увагу, що судовий розгляд справи здійснюється у закритому засіданні впродовж усього судового провадження. Необхідність такого розгляду пов’язана з тим, що справа стосується злочину проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

 

Прес-служба суду