flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вісім років за ґратами проведе чоловік за умисне вбивство

16 грудня 2019, 13:53

Колегія суддів Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу ухвалила вирок 32-річному чоловікові за вбивство знайомого (частина 1 статті 115 Кримінального кодексу України).

         Як встановлено судовим розглядом, події відбувалися у вересні 2018 року на мікрорайоні 5-й Зарічний. Обвинувачений дорогою на роботу зустрів свого знайомого, з яким у нього виникла сварка. Коли конфлікт переріс у бійку, обвинувачений завдав один удар ножем потерпілому в шию та втік. Від отриманого ушкодження потерпілий помер в кареті швидкої допомоги.

В судовому засідання обвинувачений зазначав, що він захищався від дій потерпілого та скоїв вбивство ненавмисно.

Під час судового розгляду вина обвинуваченого в умисному вбивстві була повністю доведена сукупністю доказів зібраних органом досудового слідства, які були досліджені в суді, а також показами свідків.

         Вироком колегії суддів обвинуваченому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення. З повним текстом рішення можна ознайомитись на сайті:  http://www.reyestr.court.gov.ua/, справа №212/8349/18. Вирок суду від 12 грудня 2019 року.

 

Прес-служба суду