flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершено допит свідків у справі за фактом замаху на вбивство водія таксі

06 лютого 2020, 14:54

         Колегією суддів Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області продовжується розгляд резонансної кримінальної справи стосовно громадянина К., обвинуваченого у скоєні замаху на умисне вбивство (частина 2 статті 15 частина 1 статті 115 Кримінального кодексу України).

В черговому судовому засіданні в якості свідка обвинувачення було допитано лікаря, який надавав першу медичну допомогу потерпілому. На цьому допит свідків по справі закінчено. В наступному судовому засіданні судом розпочнеться дослідження письмових матеріалів кримінальної справи.

 Разом з тим, колегією суддів за клопотанням прокурора обвинуваченому було продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ще на 60 днів. Судом враховано, що тільки такий запобіжний захід зможе запобігти ризикам переховування обвинуваченого від суду, вчинення ним іншого кримінального правопорушення.

Наступне судове засідання призначено на 11.00 годину 21 лютого 2020 року.

Нагадаємо, що 31 липня 2019 року о 05.00 годині на мікрорайоні Індустріальний в м. Кривому Розі, пасажир, не бажаючи розраховуватися за проїзд в таксі, здійснив напад на водія та за допомогою ножа завдав останньому не менше 6 ударів в ділянку шиї, грудної клітини, лобної частини та правої кисті. Водію таксі під час такого нападу вдалось вибігти з салону автомобіля та звернутися за допомогою до перехожих, які викликали йому швидку медичну допомогу.

                                                         

Прес-служба суду