flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі стосовно "криворізького рікши" закінчено дослідження обставин справи

07 лютого 2020, 16:30

        В Жовтневому районному суді міста Кривого Рогу продовжується розгляд резонансної кримінальної справи стосовно обвинуваченого, відомого як «Криворізький рікша».

В черговому судовому засіданні судом були досліджені надані сторонами кримінального провадження письмові докази по кримінальній справі. На цьому було закінчено судом з’ясування та перевірка всіх обставин скоєного злочину.

В подальшому судом було оголошено перерву для надання часу учасникам судового провадження підготуватися до промови у судових дебатах.

Роз’яснюємо, що судові дебати – це самостійна частина судового розгляду кримінального провадження. Основу судових дебатів складають промови учасників судового розгляду, в яких вони дають оцінку діям обвинуваченого, аналізують дослідженні в суді докази, висловлюють висновки щодо винуватості чи невинуватості обвинуваченого, щодо кваліфікації дій, міри покарання, вирішення цивільного позову та інших питань, що повинен вирішити суд при постановленні вироку.

Наступне судове засідання по справі відбудеться 3 березня 2020 року о 10.30 годині.

Нагадаємо, що мешканця  м. Кривого Рогу, відомого як «Криворізький рікша», звинувачують у вчиненні тяжкого злочину, а саме у нанесенні іншому чоловікові дев’яти ножових поранень (стаття 121 Кримінального кодексу України).

 

Прес-служба суду