flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За виготовлення та розповсюдження наркотичних речовин криворіжця засуджено до 6 років ув'язнення

19 лютого 2020, 15:29

         Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області затвердив угоду про визнання винуватості стосовно 39-річного громадянина Б., обвинуваченого у незаконному виготовленні та зберіганні з метою збуту наркотичних речовин у великих розмірах, вчиненого повторно (частина 2 статті 307 Кримінального кодексу України).

         Обвинувачений Б. беззастережно визнав свою винуватість в тому, що він у першій декаді жовтня 2019 року знаходячись біля одного з гаражних кооперативів на території Покровського району м. Кривого Рогу, шляхом змішування та підігріву рідин, виготовив з метою подальшого збуту наркотичний засіб, до складу якого входить опій ацетильований. В подальшому зловмисник розлив виготовлений наркотичний засіб до восьми заздалегідь заготовлених медичних шприців, які переніс до центру дитячої творчості «Дивоцвіт», який розташований на мікрорайоні 5-й Зарічний в Покровському районі та сховав ці медичні шприци під деревом. Наступного дня обвинувачений повернувся до місця, де сховав вказані медичні шприци, поклав їх до кишені свої куртки та неподалік від центру дитячої творчості «Дивоцвіт» був затриманий працівниками поліції, які виявили в останнього наркотичний засіб. 

Судом призначено узгоджене між прокурором Криворізької місцевої прокуратури № 3 та громадянином Б. покарання у виді шести років позбавлення волі.

         Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення. З повним текстом рішення можна ознайомитись на сайті:  http://www.reyestr.court.gov.ua/, справа №212/10009/19. Вирок суду від 29 січня 2020 року.

 

Прес-служба суду