flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі, за фактом замаху на умисне вбивство водія таксі, досліджені письмові докази

21 лютого 2020, 13:26

        Колегією суддів Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області продовжується розгляд резонансної кримінальної справи стосовно громадянина К., обвинуваченого у скоєні замаху на умисне вбивство (частина 2 статті 15 частина 1 статті 115 Кримінального кодексу України).

В черговому судовому засіданні колегією суддів досліджено письмові докази сторони обвинувачення, які налічують 2 томи кримінальної справи. Що стосується речових доказів, то за клопотанням захисника обвинуваченого, було вирішено обмежитися лише дослідженням ножа, яким вірогідно наносилися ушкодження потерпілому. У зв’язку із зазначеним, судове засідання було відкладено для доставлення речового доказу до суду.

Наступне судове засідання призначено на 13.00 годину 23 березня 2020 року.

Нагадаємо, що 31 липня 2019 року о 05.00 годині на мікрорайоні Індустріальний в м. Кривому Розі, пасажир, не бажаючи розраховуватися за проїзд в таксі, здійснив напад на водія та за допомогою ножа завдав останньому не менше 6 ударів в ділянку шиї, грудної клітини, лобної частини та правої кисті. Водію таксі під час такого нападу вдалось вибігти з салону автомобіля та звернутися за допомогою до перехожих, які викликали йому швидку медичну допомогу.

                                                         

Прес-служба суду