flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів

19 березня 2020, 12:56

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу нагадує громадянам та представникам ЗМІ про запровадження в установі обмежувальних заходів на період карантину з 16 березня до 3 квітня 2020 року, а саме про обмеження допуску в судові засідання осіб, які не є учасниками справи.

Так, наприклад, 23 березня 2020 року в приміщенні суду відбудеться розгляд резонансної кримінальної справи стосовно обвинуваченого чоловіка в замаху на умисне вбивство водія таксі. Зазвичай, під час розгляду вказаної справи, в залі судового засідання присутня велика кількість вільних слухачів та представників ЗМІ.

Зважаючи на введення в країні карантинних заходів, з метою убезпечення населення від поширення гострих респіраторних захворювань та коронавірусу COVID-19, який віднесено до особливо небезпечних інфекційних хвороб, радимо на час карантину утриматись від візиту до суду осіб, які не є учасниками справи.

Інформація за результатами розгляду резонансних справ буде оперативно розміщуватись на сторінці суду на сайті Судова влада.

Прес-служба суду