flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід чоловікові, підозрюваному у скоєні злочинів у сфері господарської діяльності

28 травня 2020, 14:22

Слідчим суддею Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу обрано запобіжний захід 30-річному чоловікові у вигляді особистого зобов’язання з покладенням певних процесуальних обов’язків.

Органами досудового розслідування чоловікові було пред’явлено підозру у незаконному виготовленні, зберіганні, збуті та транспортуванні з метою збуту підакцизних товарів (стаття 204 Кримінального кодексу України) та у легалізації (відмиванні) майна, одержаного злочинним шляхом (стаття 209 Кримінального кодексу України).

За версією слідства, в період з листопада 2019 року по лютий 2020 року, громадянин Р. займався незаконним виготовленням, зберіганням та збутом алкогольних напоїв. Так, в орендованому гаражі кооперативу, чоловік обладнав лабораторію, де без дотримання санітарних норм та технологічних процесів, виготовляв алкогольні напої. Виготовлені напої в 3-л та 10-л тетрапаках чоловік реалізовував місцевим жителям, використовуючи власний автомобіль.

На отримані кошти від продажу алкогольних напоїв, підозрюваний придбав гараж та у такий спосіб легалізував доходи, отримані від незаконного збуту алкогольних напоїв.

 

Прес-служба суду